2. juni 2014 - Ansigtskrøbling? (4) (Keld M Hansen)

Hej Jesper Andersen !

Jeg har læst dit svar i Brevkassen til Robert Voxen, der spørger til et nummer med d'herrer hvor udtrykket "ansigtskrøbling" nævnes. I dit første svar skriver du at ordet sagtens kan have været anvendt live, men du tror ikke det bliver sagt på nogen udgivelse. I dit andet svar skriver du at du ikke kan huske at ordet "ansigtskrøbling" ytres på nogen udgivelse, men at du kan tage fejl.

Og ja, kære Jesper, du tager nemlig fejl. Det er lidt sjovt at du netop omtaler et nummer fra albummet "Lorteøen Special", for det er her vi finder svaret. Hvis du lytter nummeret "Hvad er egentlig en psykopat" igennem, vil du høre at Jan Monrad her i forbindelse med omtalen af omskrivninger af begreber, omtaler sig selv som netop ansigtskrøbling.
Sætningen lyder således " .. jeg er altså en ansigtskrøbling .. "

Det skulle gerne besvare spørgsmålet.

MVH
Keld M Hansen
keldmhansen (at) gmail. com


Hej Keld

Jeg tænkte nok, at der blandt de faste citat-gættere skulle være hjælp at hente. :-)

Jeg kunne godt huske at have hørt ordet "ansigtskrøbling", men jeg kunne ikke finde det i forbindelse med d'herrers normale diskussioner om syn- og spiseforstyrrelser, hvorfor jeg antog, at jeg så kun havde hørt det i en "live"-sammenhæng.

Robert skriver nemlig selv i en tredje mail: "Jeg kan huske at det var under et "skænderi" hvor fedme også var en del af de verbale angrebspunkter", hvorfor jeg selvsagt fokuserede på disse skænderier - men uden held.

Tak for din hjælp. Jeg vil formidle dit svar videre til Robert og de øvrige brevkasselæsere.

Med venlig hilsen
Jesper Andersen